Καθώς πλησιάζει η προθεσμία για την υποβολή βίντεο γαστρονομίας, υπενθυμίζεται ότι το μόνο που πρέπει να κάνουν όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό είναι να στείλουν ηλεκτρονικά το βίντεο και την αίτηση τους συμπληρωμένη, το αργότερο έως την 16η Αυγούστου 2022.
Οι ελάχιστες προϋποθέσεις είναι να είναι παραγωγής από το 2018 και μετά και διάρκειας λιγότερης των 5 λεπτών.
Οι ενότητες συνοπτικά είναι:
Environment, Sustainability and Food
Concerning environment, preservation, biodiversity, endangered animal and plant varieties, pollution, climate change, plastic and food waste. This category is open to any filmmaker across the globe and we welcome both story- or documentary-based films.
Food-related Visitor Experiences
Quality and surprising visitor experiences related to regional gastronomy are powerful ways of keeping a region’s identity alive. Short films submitted in this category must highlight food-related visitor experiences from candidate or awarded European/World Regions of Gastronomy.
Food Gifts
Short films that highlight food-producers and their food gifts from the European/World Regions of Gastronomy particularly films that feature food gifts submitted to IGCAT’s World Food Gift Challenge.
Young Farmers and Fishermen
Putting the spotlight on young farmers and fisherman that are keeping traditional methods of food production alive. Our aim is to demonstrate that making a career and/or building a new business in farming or fisheries can be extremely rewarding. Filmmakers are asked to highlight young food producers (up to the age of 30) that have the potential to become influencers for younger generations.
Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο σύνδεσμο https://igcat.org/food-film-menu/food-film-menu-2022-open-call/
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑIGCAT_FFM 2022_Open Call