Σεμινάριο με θέμα "Σύγχρονο Food styling στα εστιατόρια", Σάββατο 04/03/2023 στη Ρόδο

Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος οι θέσεις για τη δια ζώσης παρακολούθηση έχουν καλυφθεί.

Διαθέσιμες θέσεις υπάρχουν μόνο για εξ' αποστάσεως παρακολούθηση

 

"Σύγχρονο Food styling στα εστιατόρια"

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η ΑΝΚΟ, διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: "Σύγχρονο Food styling στα εστιατόρια", το Σάββατο 04 Μαρτίου 2023 και ώρες 10:00-14:15.

Σκοπός το σεμιναρίου ειναι η παρουσίαση τεχνικών για σύγχρονη αρχιτεκτονική πιάτου σε μοντέρνους συνδυασμούς. 

Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν 4 πιάτα καλύπτοντας τα βασικά υλικά ενός μενου εστιατορίου, σε κρέας, ψάρι, ζυμαρικά, ριζότο και θα παρουσιαστούν εναλλακτικοί τρόποι στησίματος πιάτου με δημιουργικές γαρνιτούρες. Συνοπτικά: 

 - Ψάρι με προτεινόμενες γαρνιτούρες

 - κρέας με προτεινόμενες γαρνιτούρες

 - ζυμαρικό 

 - ριζότο 

Εκπαιδευτής θα είναι ο Chef Νίκος Ευστρατίου, το βιογραφικό του οποίου είναι διαθέσιμο στο σύνδεσμο Νίκος Ευστρατίου | ANKO - Η Νο. 1 Σχολή στα Τουριστικά Επαγγέλματα

Μεθοδολογία εκπαίδευσης: Το σεμινάριο θα παραδοθεί με την μέθοδο της ζωντανής παρουσίασης στην κουζίνα της Anko με γευστική δοκιμή. 

Ο κάθε εκπαιδευόμενος θα λάβει: Βεβαίωση Παρακολούθηση σεμιναρίου και τεύχος σημειώσεων με τις συνταγές που παραδόθηκαν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους στο σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/1zIGfCmm-hsPSOcOklFkMvWneiOjEpcNlIBzslZzZFn8/edit 

Αιτήσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 02 Μαρτίου 2023.

Η παρακολούθηση μπορεί να γίνει είτε με φυσική παρουσία είτε εξ'αποστάσεως.

Επειδή υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων θέσεων  θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές.