Επιχειρηματική Αποστολή στο Κάιρο από το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο, 28 Ιουνίου - 2 Ιουλίου 2024

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο θα συμμετάσχει με επιχειρηματική αποστολή στο Egypt-EU Investment Conference 2024 (29-30 Ιουνίου), με σκοπό να εκμεταλλευτεί τις ενδιαφέρουσες συνεδρίες, την δικτύωση και την οργάνωση Β2Β συναντήσεων που προσφέρει ένα Συνέδριο τέτοιου βεληνεκούς.

Παράλληλα, η επίσκεψη στην Αίγυπτο θα συμπεριλάβει επιχειρηματικές συναντήσεις με μέλη του Επιμελητηρίου του Καϊρου και της Ομοσπονδίας Αιγύπτιων Βιομηχάνων στις εγκαταστάσεις των οργανισμών. 

Η συνολική διάρκεια της αποστολής είναι από τις 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου και το αναλυτικό της πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω.

Για την καλύτερη διοργάνωση καθώς και των επιχειρηματικών επαφών Β2Β, τα ενδιαφερόμενα μέρη παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν την κάτωθι φόρμα συμμετοχής και μας αποστείλουν αντίγραφο έγκυρου διαβατηρίου τους στο chamber@arabgreekchamber.gr, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 7 Ιουνίου.

Τα κόστη συμμετοχής για τα μέλη και τα μη μέλη του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητήριου θα ανακοινωθούν σύντομα και θα περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια (economy class), θεωρήσεις εισόδου (visa), διανυκτερεύσεις, μετακινήσεις και διοικητικές υπηρεσίες.

Για τη φόρμα συμμετοχής, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στις κυρίες Μαρία Βεστάρκη (εσωτ. 110) και Κατερίνα Μιχαήλ (εσωτ. 101) στα τηλέφωνα 2106711210/6726882 ή στο chamber@arabgreekchamber.gr.