ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ PHILOXENIA – HOTELIA, ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των μελών του καθώς και για την προώθηση των τοπικά παραγόμενων προϊόντων στη διεθνή αγορά, συμμετέχει με δικό του περίπτερο στην 39η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού PHILOXENIAHOTELIA, η οποία θα διεξαχθεί 14-16 Νοεμβρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Καθώς στα νησιά μας δραστηριοποιούνται πολλές επιχειρήσεις που παράγουν χειροποίητα προϊόντα – καλλιτεχνικές δημιουργίες, τα οποία όμως έως τώρα δεν έχουν βρει τη θέση που τους αρμόζει στην αγορά, στόχος της συμμετοχής του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου είναι να κάνει γνωστά τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο τα ιδιαίτερα χειροποίητα προϊόντα που παράγονται στα Δωδεκάνησα και να συμβάλει στην προώθησή τους στην τουριστική αγορά.

Στην κατεύθυνση αυτή προσκαλούνται οι επιχειρήσεις που παράγουν χειροποίητα προϊόντα (όχι τρόφιμα & ποτά) και οι οποίες επιθυμούν να τα προωθήσουν στην ευρύτερη αγορά του ξενοδοχειακού εξοπλισμού και της φιλοξενίας να συμμετάσχουν στο περίπτερο που θα μισθώσει το Επιμελητήριο στην έκθεση.

Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων: α) να λειτουργούν νόμιμα και να διαθέτουν τα απαραίτητα παραστατικά πώλησης και διακίνησης αγαθών, β) να συμμετέχουν με δική τους φυσική παρουσία, γ) το κόστος μετακίνησης και διαμονής, καθώς και το κόστος μεταφοράς των προϊόντων/δειγμάτων βαρύνει τις επιχειρήσεις, δ) στη συγκεκριμένη έκθεση δεν επιτρέπονται πωλήσεις λιανικής.

Στο περίπτερο θα υπάρχει επίσης διαθέσιμος χώρος τον οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μέλη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου που θα βρίσκονται στην έκθεση ως επισκέπτες, για την πραγματοποίηση επιχειρηματικών συναντήσεων, κατόπιν συνεννόησης με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

Οι αιτήσεις συμμετοχής αποστέλλονται ηλεκτρονικά στη φόρμα https://docs.google.com/forms/d/1dGaTfbzPvnewEkR00EOkFYqq4Ls5COt8t4oTBo__T8Y/edit  έως την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στο 2241044288, tsampikaki@ebed.gr   

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση υπάρχουν στο σύνδεσμο https://www.philoxenia-expo.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ