ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΦΕΤ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Νέα προγράμματα κατάρτισης «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων με πιστοποίηση ΕΦΕΤ» θα υλοποιηθούν από το Κ.Ε.Κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και την αναπτυξιακή εταιρεία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Δ.ΕΤ.Α.Π., στη Ρόδοσύμφωνα με την Υ.Α. 14708/2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης τις ημερομηνίες:

 

1)    Σάββατο 19 & Κυριακή 20 Νοεμβρίου πρωί

2)    Δευτέρα 21 & Τρίτη 22 Νοεμβρίου απόγευμα

3)    Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Νοεμβρίου απόγευμα

 

Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό να το παρακολουθήσουν επιχειρηματίες και υπάλληλοι που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που εμπορεύονται, διακινούν, παράγουν  ή μεταποιούν τρόφιμα. Οι επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να έχουν καταρτισμένο όλο το προσωπικό τους που έρχεται σε επαφή με τρόφιμα (συσκευασμένα ή μη) διαφορετικά υπόκεινται σε διοικητικά πρόστιμα κατόπιν ελέγχου. Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι για να πάρουν το απαραίτητο πιστοποιητικό κατάρτισης είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση η οποία διεξάγεται στη Ρόδο κατόπιν προγραμματισμού από τον ΕΦΕΤ. Η κατάρτιση διαρκεί 10 ώρες, θα υλοποιηθεί σε 2 ημέρες (2 πεντάωρα) κι έχει κόστος 80€ (συμπεριλαμβανομένου του παράβολου εξέτασης ΕΦΕΤ που είναι 30 €).

 

Πληροφορίες:

·      ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, Πάρκο Ροδίνι, τηλ: 2241070615

·      Δωδεκανησιακή Εταιρεία Ανάπτυξης & Προόδου – Δ.ΕΤ.Α.Π., Γρηγορίου Λαμπράκη 8 (κτήριο Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Α’ όροφος), Ρόδος, τηλ: 2241044288, 2241044280