ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ NORDIC ORGANIC FOOD FAIR (MALMO ΣΟΥΔΙΑΣ 15-16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017)

Natural Products Scandinavia &
Nordic Organic Food Fair 

15 & 16 NOEMBΡIOY 2017, Malmö Σουηδία

Στις 15 & 16 Νοεμβρίου 2017 στο Malmö της Σουηδίας, πραγματοποιείται  η μοναδική & μεγαλύτερη έκθεση Βιολογικών και Φυσικών προϊόντων για την αγορά των Σκανδιναβικών χωρών (Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φιλανδία και Ισλανδία), οι οποίες είναι στην Νο1 θέση στην κατανάλωση βιολογικών και φυσικών προϊόντων στην Ευρώπη.

Εφέτος, λόγω α) του σκανδάλου παρθένου ελαιολάδου στη Σκανδιναβία β) του μεγάλου ενδιαφέροντος για βιολογικά προϊόντα και γ) της πολύ υψηλής ζήτησης φρέσκων προϊόντων, ο αριθμός των ελληνικών συμμετοχών  ξεπερνάει τις 40 εταιρείες από όλη την Ελλάδα.

Με τέσσερις (4) σχεδόν μήνες να απομένουν μέχρι την έκθεση, Έλληνες επιχειρηματίες διαφόρων κλάδων μας ζήτησαν να διερευνήσουμε το ενδιαφέρον δυνητικών συν-εκθετών, με στόχο τον επιμερισμό του συνολικού κόστους συμμετοχής.

Επιπλέον, μας ζητήθηκε η δημιουργία ενός εκθετηρίου, το οποίο θα δώσει την ευκαιρία σε εταιρείες με μειωμένο προυπολογισμό να εκθέσουν τα προϊόντα τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, δίχως την φυσική παρουσία των στελεχών τους και παράλληλα να ωφεληθούν από την προβολή των προϊόντων τους σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως.
 

Παρακάτω αναλύονται οι δύο αυτές ενέργειες:

 

 

ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ
 

Το εκθετήριο θα αποτελείται από βιτρίνες και ράφια εντός ενός περιπτέρου, στα οποία κάθε επιχείρηση θα έχει τη δυνατότητα να εκθέσει τα προϊόντα της με το λογότυπό της. 

Επίσης, ο χώρος θα εκπροσωπείται από στελέχη της RECO EXPORTS, τα οποία θα διανέμουν στους ενδιαφερόμενους αγοραστές δείγματα, φυλλάδια, κάρτες και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα προϊόντα σας. Μετά το πέρας της έκθεσης, θα σας μεταβιβάσουν ηλεκτρονικά όλα τα στοιχεία των ενδιαφερόμενων, καθώς και οποιαδήποτε σχόλια ειπωθούν .

 

Το κόστος συμμετοχής ανά εταιρεία ανέρχεται στα 525€ (η τιμολόγηση θα γίνει από Μ.Βρετανία και δεν φέρει ΦΠΑ).


Να σημειωθεί πως η συμμετοχή στο εκθετήριο δεν αναιρεί τη δυνατότητα να παρευρίσκεται εκπρόσωπος της εταιρείας στην έκθεση. Η παρουσία όμως του εκπροσώπου θα δηλωθεί ως επισκέπτης και όχι ως εκθέτης.

ΣΥΝ-ΕΚΘΕΤΕΣ
 

Στοχεύοντας στον επιμερισμό του κόστους και την βέλτιστη προβολή τους στην παραπάνω έκθεση, ελληνικές επιχειρήσεις από τον χώρο των τροφίμων ζητούν συνέργειες και συν-εκθέτες.

Η συνέργεια είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο ή περισσότερων εταιρειών με μη ανταγωνιστικά προϊόντα οι οποίες επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση κάτω από το ίδιο περίπτερο, προκειμένου να μοιραστούν τα κόστη, αλλά και να αποκομίσουν όλα τα οφέλη της προβολής τους σε μία διεθνή έκθεση. 


Οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να συμπράξουν συνέργειες με άλλους επιχειρηματίες, καλούνται να δηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους, προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις μεταξύ των εταιρειών.




 

 

Τι περιλαμβάνει το εκθετήριο;

  • Ράφι για την τοποθέτηση των προϊόντων με το λογότυπο της εταιρείας 
  • Συνοπτική παρουσίαση της εταιρείας σας σε ενδιαφερόμενους αγοραστές 
  • Διανομή έντυπου υλικού της εταιρείας σας σε επισκέπτες και ενδιαφερόμενους αγοραστές
  • Γευσιγνωσία και διανομή δειγμάτων σε επισκέπτες και ενδιαφερόμενους αγοραστές
  • Συλλογή και αποστολή σχολίων και ανατροφοδότησης των επισκεπτών
  • Συλλογή και αποστολή πλήρη στοιχείων επισκεπτών (όνομα, θέση, εταιρεία, τηλέφωνο, email, κλπ)
  • Δημιουργία διαφημιστικού υλικού για την επένδυση του περιπτέρου
  • Πλήρη εξοπλισμό του περιπτέρου με καρέκλες, τραπέζι, βιτρίνες και φωτισμό
  • Μεταφορά και ασφάλιση των εμπορευμάτων προς την έκθεση 

 

 

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων για το Εκθετήριο:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

 

Για πληροφορίες και συμμετοχές παρακαλούμε επικοινωνήστε  στο
231 231 5310 ή info@reco-exports.gr