Νέος κύκλος αιτήσεων συμμετοχών από την Πέμπτη 13 Μαΐου 12:00 και μέχρι την Τετάρτη 19 Μαίου 13:00 στα σεμινάρια Υγειονομικών Πρωτοκόλλων 2021 για Τουριστικές Επιχειρήσεις από το ΚΕΚ Γεννηματάς και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι, από τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από όλα τα επαγγέλματα του ευρύτερου τουριστικού κλάδου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή παρακολούθησης στα σεμινάρια τηλεκατάρτισης πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και τα ισχύοντα μέτρα για την covid-19 λοίμωξη τα οποία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση. Τα σεμινάρια παρέχονται δωρεάν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μέσω του αυτοδιοικητικού Κ.Ε.Κ. Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, στο πλαίσιο των έργων «Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες».

Τα προγράμματα των σεμιναρίων θα καλύψουν πλήρως τα Πρωτόκολλα του τουριστικού κλάδου συνολικά και των επιχειρήσεων, υπό τις εξής  κατηγορίες:

1. Ξενοδοχειακού Κλάδου / Τουριστικά Καταλύματα / Κατασκηνώσεις / Ιαματικός Τουρισμός

2. Εστίαση - Επισιτιστικού Κλάδου / Εστιατόρια / Καφέ / Μπαρ 

3. Τουριστικά Γραφεία / Τουριστικά λεωφορεία/ ενοικιαζόμενα οχήματα/ Ημερόπλοια / Σκάφη Αναψυχής

4. Λιανικό Εμπόριο Τροφίμων, Ποτών / Παροχή Υπηρεσιών (κομμωτήρια, κουρεία, περιποίησης άκρων & αισθητικής) 

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, το Κ.Ε.Κ. σας παρέχει βεβαίωση παρακολούθησης σε δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά).

Νέος κύκλος αιτήσεων συμμετοχών  από την Πέμπτη 13 Μαιου 12:00 και μέχρι την Τετάρτη 19 Μαίου 13:00 .

Για υποβολή αιτήσεων και περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.