Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος οι θέσεις για τη δια ζώσης παρακολούθηση έχουν καλυφθεί.
Διαθέσιμες θέσεις υπάρχουν μόνο για εξ' αποστάσεως παρακολούθηση!
"Σύγχρονο Food styling στα εστιατόρια"
Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η ΑΝΚΟ, διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: "Σύγχρονο Food styling στα εστιατόρια", το Σάββατο 04 Μαρτίου 2023 και ώρες 10:00-14:15.
Σκοπός το σεμιναρίου ειναι η παρουσίαση τεχνικών για σύγχρονη αρχιτεκτονική πιάτου σε μοντέρνους συνδυασμούς.
Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν 4 πιάτα καλύπτοντας τα βασικά υλικά ενός μενου εστιατορίου, σε κρέας, ψάρι, ζυμαρικά, ριζότο και θα παρουσιαστούν εναλλακτικοί τρόποι στησίματος πιάτου με δημιουργικές γαρνιτούρες. Συνοπτικά:
- Ψάρι με προτεινόμενες γαρνιτούρες
- κρέας με προτεινόμενες γαρνιτούρες
- ζυμαρικό
- ριζότο
Εκπαιδευτής θα είναι ο Chef Νίκος Ευστρατίου, το βιογραφικό του οποίου είναι διαθέσιμο στο σύνδεσμο Νίκος Ευστρατίου | ANKO - Η Νο. 1 Σχολή στα Τουριστικά Επαγγέλματα
Μεθοδολογία εκπαίδευσης: Το σεμινάριο θα παραδοθεί με την μέθοδο της ζωντανής παρουσίασης στην κουζίνα της Anko με γευστική δοκιμή.
Ο κάθε εκπαιδευόμενος θα λάβει: Βεβαίωση Παρακολούθηση σεμιναρίου και τεύχος σημειώσεων με τις συνταγές που παραδόθηκαν.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους στο σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/1zIGfCmm-hsPSOcOklFkMvWneiOjEpcNlIBzslZzZFn8/edit
Αιτήσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 02 Μαρτίου 2023.
Η παρακολούθηση μπορεί να γίνει είτε με φυσική παρουσία είτε εξ'αποστάσεως.
Επειδή υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές.