ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
To Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και το ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου διοργανώνουν σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων και το Δήμο Σύμης ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΙΓΙΑΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ. Τα σεμινάρια αυτά είναι δωρεάν, απευθύνονται σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης και στόχο έχουν την προώθηση της τοπικής γαστρονομίας και προϊόντων, ενσωματώνοντας σύγχρονες τάσεις και τεχνικές μαγειρικής.
Τα σεμινάρια θα διδάξουν οι chef Ευριπίδης Γκόγκος και Παραγυιός Βασίλειος και θα αφορούν στις κάτωθι θεματικές:
Όλα τα παραπάνω σεμινάρια υλοποιούνται στο πλαίσιο των έργων «Δράσεις Ενημέρωσης Επιμόρφωσης και Κατάρτισης» στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, τα οποία χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
---
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους στο σύνδεσμο
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ:https://forms.gle/Lb4XrxDaD3rAKD26A
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΗ