Δελτίο Τύπου ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ : Ξεκίνησαν τα δρομολόγια του λεωφορείου από το λιμάνι της Ακαντιάς

Σας ενημερώνουμε πως, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του Δήμου Ρόδου, ξεκίνησαν την Τετάρτη 17 Ιουλίου τα δρομολόγια του λεωφορείου που θα εξυπηρετεί τους επιβάτες της ακτοπλοΐας καθώς και τους επισκέπτες του νησιού, είτε αυτοί έρχονται στη Ρόδο με κρουαζιερόπλοια είτε κατεβαίνουν στην πόλη με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα .

Σε πρώτη φάση θα καλύπτεται η απόσταση από το λιμάνι της Ακαντιάς μέχρι και το λιμάνι της Κολώνας και αντίστροφα, ενώ σύντομα η γραμμή θα επεκταθεί και μέχρι το Μαντράκι, και συγκεκριμένα μέχρι την πλατεία δημαρχείου όπου θα είναι και το τέρμα της.

Τα δρομολόγια του λεωφορείου θα πραγματοποιούνται μέχρι και την Κυριακή 21 Ιουλίου από τις 7 το πρωί μέχρι και τις 11.30 το βράδυ , θα εκτελούνται ανά είκοσι λεπτά ενώ θα γίνονται και διαλείμματα για τους οδηγούς από 11.00 έως 11.30 το πρωί, και από 19.00 έως 19.30 το απόγευμα.

Από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου και στο εξής τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κάθε μέρα από τις 7 το πρωί έως τη 1 τα ξημερώματα, με τα ίδια διαλείμματα για τους οδηγούς και θα συνεχίσουν να εκτελούνται ανά είκοσι λεπτά, προκειμένου να μεταφέρονται κοντά στο κέντρο της πόλης, οι επιβάτες των πλοίων της γραμμής καθώς και οι επισκέπτες της Ρόδου οι οποίοι θα μπορούν να σταθμεύουν δωρεάν τα οχήματά τους στο πάρκινγκ που διαμορφώθηκε στην Ακαντιά και να επιβιβάζονται στο λεωφορείο. Σημειώνεται ότι η μεταφορά των επιβατών θα είναι δωρεάν.

Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου στο σύνδεσμο Ξεκίνησαν τα δρομολόγια του λεωφορείου από το λιμάνι της Ακαντιάς | Rhodes.gr