Νέα προγράμματα κατάρτισης «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων με πιστοποίηση ΕΦΕΤ» θα υλοποιηθούν από το Κ.Ε.Κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και την αναπτυξιακή εταιρεία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Δ.ΕΤ.Α.Π., στη Ρόδοσύμφωνα με την Υ.Α. 14708/2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης τις ημερομηνίες:
1) Σάββατο 19 & Κυριακή 20 Νοεμβρίου πρωί
2) Δευτέρα 21 & Τρίτη 22 Νοεμβρίου απόγευμα
3) Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Νοεμβρίου απόγευμα
Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό να το παρακολουθήσουν επιχειρηματίες και υπάλληλοι που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που εμπορεύονται, διακινούν, παράγουν ή μεταποιούν τρόφιμα. Οι επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να έχουν καταρτισμένο όλο το προσωπικό τους που έρχεται σε επαφή με τρόφιμα (συσκευασμένα ή μη) διαφορετικά υπόκεινται σε διοικητικά πρόστιμα κατόπιν ελέγχου. Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι για να πάρουν το απαραίτητο πιστοποιητικό κατάρτισης είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση η οποία διεξάγεται στη Ρόδο κατόπιν προγραμματισμού από τον ΕΦΕΤ. Η κατάρτιση διαρκεί 10 ώρες, θα υλοποιηθεί σε 2 ημέρες (2 πεντάωρα) κι έχει κόστος 80€ (συμπεριλαμβανομένου του παράβολου εξέτασης ΕΦΕΤ που είναι 30 €).
Πληροφορίες:
· ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, Πάρκο Ροδίνι, τηλ: 2241070615
· Δωδεκανησιακή Εταιρεία Ανάπτυξης & Προόδου – Δ.ΕΤ.Α.Π., Γρηγορίου Λαμπράκη 8 (κτήριο Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Α’ όροφος), Ρόδος, τηλ: 2241044288, 2241044280